Britská elegance a kvalita ověřená dlouhými léty

silver-cross

Firma Silver Cross se zapsala do historie jako jeden z předních výrobců dětských potřeb. Její kočárky, autosedačky a další produkty jsou synonymem elegance, kvality a bezpečnosti. Od svého založení získala nezaměnitelné místo na trhu dětského zboží právě díky své dlouhé tradici a zaměření na inovace.

Firma Silver Cross, založená v anglickém Yorkshire už v roce 1877, má bohatou historii a úspěšnou tradici ve výrobě dětských potřeb. Zakladatelé William Wilson a William Severson začali svou činnost v továrně ve městě Leeds, kde se specializovali na výrobu kol a kovových pružin. Jejich precizní řemeslné zpracování brzy získalo uznání a popularitu, což vedlo k rozšíření sortimentu o luxusní kočárky, které se následně staly známými po celé Anglii především pro svou kvalitu a eleganci.

Zaměření na kvalitu, bezpečnost a design

Od svých počátků Silver Cross prošel dlouhou cestou inovací a růstu. Společnost se brzy stala předním světovým výrobcem dětských potřeb díky svému zaměření na kvalitu, bezpečnost a design. Produkty Silver Cross se staly symbolem luxusu a spolehlivosti, kterým rodiče po celém světě důvěřují.

Díky své dlouhé historii a renomé má Silver Cross pevné místo na trhu dětských potřeb. Tyto produkty se vyznačují špičkovou kvalitou materiálů a zpracování, což zajišťuje bezpečnost a pohodlí pro děti i jejich rodiče. Rozsáhlá nabídka produktů zahrnuje kočárky, autosedačky, postýlky a další příslušenství, které splňují nejvyšší standardy.

silver-cross

Inovativnost a nové produkty na nejvyšší úrovni

Silver Cross se neustále snaží inovovat a přinášet nové produkty, které vyhovují potřebám moderních rodičů. Díky této neustálé snaze o vylepšení si firma udržuje svou konkurenceschopnost a zůstává po dlouhá léta lídrem na trhu dětských potřeb. Přestože se společnost stále rozšiřuje a rozvíjí, stále si zachovává své původní hodnoty, což je jedním z důvodů, proč si ji rodiče tak oblíbili.

Silver Cross je známá svými inovativními designy a technologiemi, které zajišťují pohodlí a bezpečnost pro děti a zároveň uspokojují estetické požadavky rodičů. Společnost se neustále snaží vylepšovat své produkty a reagovat na potřeby trhu a zákazníků 21. století.

silver-cross

Anglický domov už přes 140 let

Sídlo firmy Silver Cross se nachází v Yorkshire, což je místo, kde firma začala svou historickou cestu před více než 140 lety. I přes svou dlouhou historii a globální úspěch si Silver Cross stále udržuje své kořeny a tradice. Pyšní se tak tím, že je jednou z předních světových značek v oblasti dětských potřeb a po celou dobu své existence dělá maximum pro to, aby poskytovala zákazníkům nejlepší možné produkty a služby.

silver-cross