Silver Cross: královská zkušenost

silver-cross

První kočárek poslali do světa před bezmála sto padesáti lety - jestli má nějaká kočárková firma tradici a zkušenosti prověřené staletími, je to britský Silver Cross.

Značka přezdívaná Rolls-Royce mezi kočárky také už po několik generací vozí britské panovníky: kočárkem Silver Cross jezdila královna Alžběta, její syn, král Charles III. i Charlesova vnoučata. Silver Cross už ale dávno neprodukuje jen kočárky. V nabídce má i vyhlášené autosedačky, jež sbírají vavříny v respektovaných soutěžích a testech.

Například Silver Cross Motion All Size 360, jediná otočná autosedačka na trhu odpovídající nejpřísnější bezpečnostní normě i-Size, v roce 2022 právem vyhrála test ADAC coby nejlepší autosedačka kategorie 0-3. Unikátní systém, otočný o 360 stupňů, umožňuje nejen rotaci sedáku, ale také usazení dítěte proti směru jízdy, a to až do věku čtyř let.

Praktický je také model Silver Cross Balance i-Size, jenž nabízí čtyři polohy náklonu a vydrží dítěti prakticky až do puberty (do 150cm výšky).

silver-cross

Moderní kočárky značky zosobňující tradici jsou potom samostatnou kapitolou. Například Silver Cross Dune, stylový sportovní kočárek minimalistického designu, nejenže skvostně vypadá, ale myslí i na praktické detaily: bezpečnostní pásy zapnete na magnetickou přezku, rukojeť lze výškově přizpůsobit, odpružená kola zvládnou jakýkoli terén a na jeho složení potřebujete jen jednu ruku.

silver-cross

Silver Cross Jet a Silver Cross Click, golfky, v nichž se pohodlně vyspí i tříleté dítě, zase ocení především ti, kdo hodně cestují: jednou rukou je snadno poskládáte do tvaru, jež většina leteckých společností akceptuje jako příruční zavazadlo.

V portfoliu obchodu značky najdete mnoho dalších modelů, včetně elegantního Silver Cross Reef z luxusních materiálů.

Se Silver Cross zkrátka nemusíte dělat kompromisy.

silver-cross